top of page

BUSCAR OPORTUNITATS A L'ESTRANGER

Per què?

Estudiar o treballar a l'estranger proporciona aprenentatges i competències que et poden ajudar a construir el teu futur professional. A més a més, permet conèixer gent i establir contactes amb persones d'arreu del món. 

 

No ho tens clar?

Si dubtes, fes un cop d'ull a les experiències reals de joves que han estudiat o treballat a l'estranger i que t'expliquen el seu punt de vista. La clau perquè la teva estada a l'estranger sigui un èxit és preparar-la bé, informar-se i ser valent per superar els obstacles.  

 

Més fàcil del que et penses
Per marxar a l'estranger cal preparar molt bé l'estada, però és més senzill del que sembla i la vivència val la pena. Et proporcionem una petita guia amb els aspectes més rellevants que has de tenir en compte quan preparis la teva estada, amb enllaços en pàgines web oficials de governs, ambaixades, universitats... 

Savina Rodríguez (EEUU)

"És molt gratificant quan t’adones que has anat superant tots els obstàcles de la cursa i que encara tens forçes i ganes per correr una bona estona més. S’adquireix una prespectiva i autoestima que, per mi, són el més valuós de l’experiència."

 

Laura Pous (Regne Unit)

"Marxar de casa i instal·lar-se a l’estranger és un repte, sovint hi ha moments difícils i gestions que s’allarguen més del que voldries. Però vist en perspectiva, i almenys per part meva, ha estat una experiència molt enriquidora que no canviaria. Així que si vols marxar, fes-ho! Surt carregat d'energies, paciència i sobretot ganes de descobrir coses noves. I molta sort!"

 

 

 

EL PROJECTE MOVE
ENLLAÇOS D'INTERÈS
EXPERIÈNCIES REALS
SI VOLS ANAR A L'ESTRANGER
bottom of page